5 Mart 2010 Cuma

Metin Oktay Yumruk Atınca...

"Fenerbahçe-Galatasaray maçıydı. Metin Abi o maçta Fenerbahçeli Yılmaz’ı bir yumrukta yere yıkmıştı."

Adnan Polat bu cümleyle ne demek istiyor?
a-) Metin Oktay'ı herkes sever ama Fenerbahçe'li futbolcuya çakmışlığı da vardır.
b-) Galatasaray'lı olmam Metin Oktay'ın sahada futbolcuya çakmasından dolayıdır.
c-) Galatasaraylılık ezeli rakibe yumruk atmaktır. Hatırlatmak isterim.

Bu kadar anlamsız bir açıklamanın Galatasaray başkanına yakışmadığını mı anlatsak. Metin Oktay'ın saygınlığını zedeleme niyeti midir? Ben bir türlü anlayamadım.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Nasılki ben veya sen gittiğimiz bir Beşiktaş-Fenerbahçe maçını "Pascal'ın elini şortuna sokup tombala çektiği maç" olarak hatırlar ve anlatırsak , Adnan Polat 'da gittiği ilk maçı "Metin Oktay'ın Fenerbahçeli Yılmaz'a yumruk attığı Galatasaray-Fenerbahçe maçı" olarak hatırlayabilir ve anlatabilir doğal olarak. Eğer maçlarda futbolun çok önüne geçecek farklı bir olay meydana geldiyse o maçların o olayla hatırlanması kadar doğal birşey olamaz. Yazdığın şıklar biraz zorlama olmuş sanırım. Bu kadar da nem kapmaya gerek yok

1903 dedi ki...

Pascal Nouma ile Baba Hakkı'yı bir tutabilir misin? Olmaz yanlış olur. Metin Oktay Pascal Nouma değil ki. Galatasaray Başkanı Galatasaray Kulübü'nün simgesi bir futbolcuyu bu örnekle sunmamalıydı bence.

Kaldı ki önümüzde bir Galatasaray-Fenerbahçe maçı var. Beşiktaş taraftarının Ali Sami Yen'e takındığı tavrın bir benzerini Fenerbahçe tribünlerinde Metin Oktay için görmek ister misin?

Olmaz mı dedin? Peki bu riski almaya değer mi?

Anlatacak başka hikaye mi bulamadın?

Metin2Pvp dedi ki...

Bunlar Aşmış Hocam Ayiptir yaw

1903 dedi ki...

@ pooliver

Metin Oktay'a küfürlü yorumlar geliyor ama yayımlamıyoruz.