17 Haziran 2010 Perşembe

7 > 6

Quaresma geliyor diye ilk kez statta imza töreni yapılacak ve aynı gün satışa çıkacak olan kombinelerde bedeninin üstü belirsiz bir 7 numara olacak. Formalar için kabaran göğsümüzde yazılı olacak reklam belirenirse sırtında yazacak isim nasılsa belli olduğundan onlar da reyonlarda yerini alacak.
.
Öte yandan sezon başında Efes Pilsen'den transfer edilen, Cevher Özer ile birlikte Beşiktaş'ımızın iki milli basketbolcusundan biri, yanılmıyorsam son All Star üçlük yarışması birincisi 6 numaralı Engin Atsür Fenerbahçe'ye gidiyor.
.
Resmi sitede sırasıyla Schuster'in imzası, Kartal Yuvası'ndaki Babalar Günü Promosyonu, Vakıfbank'ın ayrıcalıkları, Quaresma'nın imza günü haberleri var. Oysaki sadece bir hafta öncesinde başarılı basketbolcularımızın 2010 Dünya Erkekler Basketbol Şampiyonası için A Milli takımı aday kadrosuna çağırıldığı da yazıyordu...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

yani?

0. Tekil Şahıs dedi ki...

yazık.

1903 dedi ki...

Beşiktaş Wolfsburg maçında yanyana oturuyorduk. Hakikaten yazık.
Kendisi bir basketbol okulundan yetişme. Geleceğin Yıldızları adında bir altyapıdan. Rakipler başka başka branşlarda da birbiriyle yarışırken bizimkiler boşvermişliğin doruklarında geziniyorlar.

cokyasa dedi ki...

bişey oynamadı koca sezon.

BEERREGULAR dedi ki...

kulübümüzün adına aykırı yaşıyoruz.. alt branşlar amatör branşlarımız ölüyor sadece futbol odaklı olduk ne yazık ki.. kimseyi işin içine çekemiyoruz.. gerçekten çok üzücü..