10 Haziran 2010 Perşembe

Stoch Fenerbahçe'ye Gelince...

Stoch Fenerbahçe'ye gelince nasıl bir kısır döngüde yaşadığımızı anlıyor insan. Galatasaray'ın ilgilendiği oyuncuyu aldı diye Fenerbahçeliler'in en mantıklısı, en ayağı yere basanı dahi sevinç duymuştur. Öyle bir ezeli rekabet ki (!) birbirlerinin elinden çöp alsalar sevinecekler. Ya arkadaş Stoch gerçekten muhteşem bir transfer midir? Ben Fenerbahçe-Twente maçını izlemeseydim bu adamın varlığından bile haberdar değildim. Ben değilsem önemsizdir demek gibi bir salaklık içinde bulunmak istemem ama hiç bir yerde de şu Stoch gelse ne güzel olur ya gibi bir durum söz konusu değilken böylesine Flaş başlıkları atmanın da bir alemi yok açıkcası. Fenerbahçelilerin bir zafer kazanmışlığı yok ama Galatasaray'ın sürekli gündeminde olan bir futbolcunun bir çırpıda Fenerbahçeli olması da komik tabii.

Transfer sezonu hızlı başladı. Geçen sezonun şampiyonundan, geçen sezonun rüzgarından eser kalmadı artık. Yeni sezon, yeni heyecan, yeni transfer... Seneye Stoch kiralanırsa biz bu filmi milyonlarca kez seyretmiştik bile demeyeceğiz zira o kadar kanıksadık bu durumu.

Yazının burasında 180 derece döndüğüm hissine kapılmış olabilirsiniz. Çünkü Beşiktaş mevzausundaki hoca hassasiyetim oyuncular arasında da geçerli elbette. İlla ki ismini duymuş olmak önemli değil benim için ama Allah aşkına şu alemde transfer sezonunu aşağıdaki yorum gibi değerlendiren adamlara malzeme çıkmasına da dayanamıyorum. Bu adam yarın kahvede, ertesi gün okulda, sonraki gün otobüste yan koltuğunda. Ya bırak takılma bu adam için bu kadar yazı dökmeye değer mi diyenleri de duyar gibi oluyorum ama değer be kardeşim.

erkin kızılyar 10/06/2010 - 17:02
hehehehe biraz önceki stoch gs de haberine yorum yapan ezikler bir anda kayboldu ortadan nedense.yada stochu kötülemeye başladılar.ben diyorum bu gs nin ezikliği tescilli eziklik gerçekten.ya FENERBAHÇE nin olduğu yerde siz kimsiniz ki elimizden futbolcu alacaksınız eziklerrrrrrrrrrr hehehehehhe :))

1 yorum:

TribunselSevda dedi ki...

Bende ilk kez Kadıköyde ki maçta izlemiştim bu adamı...Hatta tribünde keşke bize gelse böle bi açık oyuncuya ihtiyacımız var demişliğim vardı ama dediğin gibi kimse tanımıyordu o zamana kadar...

Bunun en büyük sebebi daha 20 yaşındaydı o zaman ilk kiralandığı takımdı ve daha ilk macerasında twente'yi şampiyon yapan 2 takımdan bitanesi olarak göze çarpıyor..

Chelsea'li taraftarların bile satılması halinde yönetimi protesto etmeyi düşünmeleri oyuncunun değerini az çok ortaya çıkartıyor..

Evet belki biz bilmiyoruz ama bilenler o kadarda boş oyuncu olmadığını söylüyor..Türkiye ve Fenerbahçemize hayırlı olsun.