9 Ocak 2011 Pazar

Yıldızlar


Ben de birçok armasını, renklerini seven taraftar gibi günlük yaşantıda Beşiktaş ürünlerini giymeyi seviyorum. Diğer taraftan Kartal Yuvası'nın ürün portföyünü (geliştiğini kabul etmekle beraber) sürekli eleştiriyorum. Geçmiş sezonların ürünleri de olsa gezip dolaşırken bulduğum ürünleri elimden geldiği kadarıyla toplamaya çalışıyorum.
Bugün yine karşıma 2008/2009 senesinin yatay çizgili forması ve ürünleri çıktı. Bu seriyi ne zaman görsem sinirim bozuluyor. Şu yıldızların yerine bakar mısınız?! Yani şart mı arkadaş yıldız koyman. Allah'ın emri değil ya, koyma, koyma amk! Yani illa koyacaksan neden yanlara serpiştirdin? En üste koy bari ikisini yanyana. Armanın bütünlüğünü bozuyorsun, saçma sapan bir görüntü. Hem senin taraftarın yıldız derdinde değil ki. Üçüncüyü isteriz, beşinciyi isteriz diyen de yok. O zaman bu b.ku niye yediniz arkadaş. Bir senenin mamullerini p.ç ettiniz. Hayır demek ki iki sezon öncesine kadar bizim kulübümüzde hala estetikten anlamayan, perspektifi olmayan, tedarikçiye laf anlatamayan veya ilgilenmeyen adamlar varmış. Bu yıldızlara laf etmeyen kadro hala çalışmıyordur inşallah.
Son olarak ürünler demişken, bu kış gidip bir bere alayım takımıma destek olayım hem de kafam üşümesin diyen, sonra Kartal Yuvası'na giden oldu mu? İki çeşit bere vardı. İKİ...!!! Yazıklar olsun!

4 yorum:

1903 dedi ki...

Sen daha önce gördün mü bilmiyorum ama şu ayakkabıdan kaç tane sattılar acaba.

Hatta hala satılıyor mu:)

http://rakamla10.blogspot.com/2009/02/besiktas-1-0-antalyaspor.html

BEERREGULAR dedi ki...

yok abi görmedim, yoktu daha doğrusu. muhtemelen en son hacı kafilesine toptan vermişlerdir:)

The Eagle Abroad dedi ki...

forma resmi.. kaynak? :)) eyvallah...

BEERREGULAR dedi ki...

kaynak muhteşem :) iki günde bir giriyorum formaları görmeye ..