5 Ocak 2011 Çarşamba

Çarşamba

Fenerbahçe Spor Kulübü bu işçiyi bağrına bassa! Bir senelik kombine kartı bedava verse mesela. Ya da gel kardeş bizim inşaatlarda çalış dese. Mis gibi Topuk Yaylası inşaatında Bolu'da çalış deseler. Nihat Özdemir'in inşaatlarında çalışsa. Ama yok, hayır yapamazlar. Yaparsa böyle bir şey sporda şiddet yasasını baltalamış, holiganizmi desteklemiş olurlar. Fanatizm yapmış olurlar. Birçok kişi böyle bir hareket bekliyor, yapsalar da ağzına .ıçsak diyorlar kesin.

Yeni yasanın herşeye yapışması artık an meselesi. Nefes almak yok artık tribünde. Vur dedik öldürdüler yine. Perşembenin gelişi çarşambadan belli.

Burada tek çare yine tribünlere düşüyor. GFB içeride oynayacağı ilk maçta bu abiyi hatırlatacak birşeyler yapsa çok şık olur. Atkı açmanın suçu işini kaybetmek olmamalı.

Bu olaydan bir gün önce içeride Fenerbahçe beresiyle gezenlere birşey diyemeyen zihniyet çoktan kılıfını hazırlamıştır. O farklı bu farklı diye... Yazık günah şu adamın böyle bir sebep yüzünden işinden olması çok ağır olmuş.

4 yorum:

AcıbadeM dedi ki...

Colin Kazım'a iş ver, bizim Kazım'a yol...
S.keyim böyle profesyonelliği.

Ortega dedi ki...

Atkı lisanslı ürün mü acaba? Bizim yönetim ilk buna bakar bence.

Sencer Yücel dedi ki...

GFB, tribünde üstünde kırmızı bir şey olanı öldüresiye döven adamlarla dolu. Onun için şık bir şeyi beceremezler pek. Hatta olayın tam tersi yaşansa, kovulan işçiye küfürlerini bile esirgemeyebilirler.

Adsız dedi ki...

http://galatasaray-gercegi.tumblr.com/post/2620792757/ebedi-dosttur