19 Aralık 2009 Cumartesi

Tıpkısının Aynısı

Yıllar önce yapılmış bir pankart. Gerçi ortadan kaybolmuş bir 'N' var ama ne olur ne olmaz diyerek saklansaymış da her sene duygularımıza tercüman olmasına ihtiyaç duyulan dönemlerde açılsaymış tribünde keşke. 'Beşiktaş arefeyi gösterir, bayramı göstermez' diyoruz ya, bunu bazen rakiplerimize bazen de kendi kendimize söylüyoruz sanki. Güzel hocamıza da soruyoruz 'takım niye oynamıyor' diye ama o cevap vermektense ileriye yönelik tahminleriyle şaşırtıyor hep bizi. Önce dudaklarını ısırıyor sonra olmayan bıyıklarının altından gülüyor.

Geçen sene de ilk yarı bittiğinde zirvenin gerisinde kalmış, zirvedeki takımlardan hiç birine karşı galip gelememiştik. Sonra devre arasında Ernst ile Yusuf gelince işler yoluna girmiş ve adım adım yürüyerek şampiyonluğa ulaşılmıştı. Şimdi tablo hemen hemen aynı. Ligin zirvesinden az buçuk uzaktayız. Puan tablosunda bizim üzerimizde yer alan takımların üçüne karşı kaybetmiş, sadece Fener'i yenebilmişiz ve devre arasında çıkıp gelecek bir kurtarıcı bekliyoruz.

1 yorum:

SirEvo dedi ki...

Geçen sene takımdayken bizi kurtaramamış adamlara bel bağlamayız umarım?
Delgado ve Holosko'dan bahsediyorum tabii ki. Tamam, özellikle Holosko iyi bir performans sergiledi ama bu ikisi vardı ilk yarı bittiğinde.
Gerçi şu anki defans kurgusu da yoktu hani ama bilemiyorum. Delgado'nun ve Holosko'nun ayağa kalkıp o geçen seneki formlarına geri dönmesini beklersek bence bu iş olmaz, umarım yanılıyorumdur.