9 Aralık 2009 Çarşamba

İbo Doğru Söyle, Sana Ne Dedi?

Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında Rüştü'nün enteresan bir pozisyonda geçirdiği sakatlık sonrası saha içinde tedavisi yapılıyordu. Oyun epey durdu ve bu süre içerisinde orta sahada yan yana bekleyen İbo ile Krasniç muhabbete başladılar. Tribünde de makaralar dönmeye başlamıştı; "İbo Rus kızları mı soruyor nedir?". Hatta ilerleyen dakikalarda önce "Allah, Allah, Allah, Allah, saldır Beşiktaş. Ümitler tükenmedi saldır Beşiktaş" diye yapılan tezahürat zamanla "UEFA'yı s.. et, saldır Beşiktaş" diye devam ederken maç koptuktan sonra bir grup da "İbo Rusça öğrendi, saldır Beşiktaş" diye söylüyordu. Merak ettik durduk ne konuştu, nasıl konuştu diye. Bugün basın öğrenmiş, hesapta Krasniç CSKA'dan ayrılmak istediğinden ama hocasının izin vermediğinindan bahsetmiş İbo'ya. Gönlünde yatan kulübün Liverpool olduğunu da eklemiş. Bu bilgilere nereden ulaştılar, İbo'yla mı röportaj yaptılar belirsiz. Dediği öğrenildi cinsinden bir haber. Kaynaksız yani. Sormazlar mı adama "Peki İbo sen ne dedin?" diye. "Beni ne Barcelona'lar ne Milan'lar isterdi de orta yapmasını geç öğrendik."

5 yorum:

SirEvo dedi ki...

Orta yapmasını öğrenme aşamasında diyelim.. :)

Bu arada ben de Krasnic sanıyordum ama Miloš Krasić bu elemanın ismi. :)

stalker dedi ki...

maç sonrası röportajında var. izledim, atmasyon yok yani.

1903 dedi ki...

Fenomen oldu. Ben hala sırrını çözemedim bu adamın. Başarılarıyla gönüllerde taht kurmadı. Çok iyi bir sezon geçirmişliği neredeyse yok.
İyi oynadığı maç sayısı az. Hani tarihe süper ikililer, süper üçlüler geçer bunun badisi de olmadı ki Cash'in Tango'su olsun. Felsefi konuşan topçular olur hani farklı dersin o da yok. Taraftara oynar, her maç sonrası onları gazlar hayır, hayır... Palyaçoluk yapar, şirinlik yapar bazısı, yok o da değil.
Başka türlü birşey

Pamukk dedi ki...

anaa hakkaten konuştukları transfermiymiş ilginç inanmamıştım.
hareketlerden maçı konuşuyor gibi görünmüşlerdi bana.

Arkhe dedi ki...

http://erbos.blogspot.com/2009/12/ibrahim-uzulmezle-krasic-sahann.html