10 Aralık 2009 Perşembe

Kapatıyoruz

Avrupa defterini evvelsi gün kapattık. İki Manisa ziyaretinin arasında İnönü'de Bursa'yı ağırladıktan sonra ligin ilk yarısıyla beraber bu seneyi de kapatmış olacağız. Bu sene içinde bir çok şey kapandı Türkiye'de. Kapansın istediğimiz başka başka şeyler varken bazen istemediklerimiz de kapandı gitti. Kimi zaman da gözlerini kapattı kimileri kapanmayan yaralarımızı görmemek için.

Hafta sonu Kadıköy'de gezerken kriz dolayısıyla dükkanını kapatmak zorunda kalan bir vatandaşın astığı pankart dikkatimi çekti, hemen fotoğrafladım. Hem mütevazi bir protestoyla serzeniş, hem de mallarını satabilmek için halka sesleniş. Biz de kaç senedir bir sezonu kapatıp bir yenisini açarken hep zararına satış yapıyoruz aslında. Gordon'lar, Zapo'lar vs. Önceki postlarda "ooo piti piti" diye sayılsın demişti Sacripante. Demirbaşların yanı sıra birer adım farkla menşeisi değişik zayıf halkalar da var takımda. Bakalım zararına satışta kim vitrine koyulacak, kaça gidecek.

2 yorum:

Sacripante Re dedi ki...

Vitrinin sol kenarında araya sıkıştırılmış poster Tello mu acaba? Onu oraya bir temenni olarak mı, bir tahmin olarak mı koydun acaba!!! Ya da şu dönemde en çok para edecek adam o olabilecek diye mi?! Aam yine de araya sıkıştırılmış güzel bir dikkat testi gibi olmuş...

Sacripante Re dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.